Verzamel het onroerend goed niet! ChangSha Yuhua District Betaalbare Housing Community Management heeft "Hoge Trick"

Reprimanische ecologische groene planting.

De rapportage-eenheid voor de kaart van ChangSha, 18 november "Community Management oogstt het onroerend goed, parkeergelegenheid kan standaard geordend, faciliteiten, de leefomgeving is geen commodity-kamer!" Huis Woont in Yuhua District, Changsha Yashang Street Zhang Wei, Een inwoner van de Gemeenschap, wint de implementatie van het Community Community Management voor hervestiging, dankzij de Elective Implementation Implementatie van het Eigendomsdienst-taxatiesysteem voor het eigendomsdienst-beoordelingssysteem in de wijk Yuhua, en heeft een vruchtbare resultaten. Vanwege lokale omstandigheden is de Li Yayuan-gemeenschap in de self-verkeersverkeersbloem hogesnelheidspoorweg een gecentraliseerd hervestigingsgebouw van een boer, hetgeen de betaalbare behuizing van overheidssubsidies. De Gemeenschap heeft een grote bevolkingsdichtheid, hoge bezettingsgraad en bewoners en bewoners moeten betalen. Property Management-kosten. In het verleden is de infrastructuur echter slecht, het groen en de verfraaiing ontbreekt, de communautaire bestelling is verwarrend, en het vastgoedbeheer is niet op zijn plaats.

Toen ik in de kamer bleef, was ik "qi, thuis te comfortabel", om ‘verwarrend, management en kon niet bijhouden "hulpeloosheid, de hartknoop van veel bewoners in de gemeenschap. Hoe de kwaliteit van betaalbare behuizing te verbeteren, zodat het vastgoedbeheer in de richting, duurzaam, effectief is, het levensonderhoud van een volk is onderworpen aan de focus van de wijk Yuhua.

"Het huis heeft betrekking op de commerci?le behuizing, die niet moeilijk is, maar de boeren veranderen het publiek, maar de burgers zijn niet zo eenvoudig.

Deng Shin, Secretary of the Party Branch of the Leagay Community, zei dat om de gemeenschapsbewoners hoogwaardige leefleven te laten passeren, hoe u een goed werk kunt doen bij het beheer van de hervestigingshuizen van boeren, en wordt een "sleutelpunt" na sloop en hervestiging.

Feng Xiaojie, minister van Yuhua Chengtou Group, introduceerde dat het Eigenschap Community Contrast de "RainFlower District Garandeed Housing Community Property Service Application" Management Models en Professional Property Managers, reguliere training door maandoenig, continu verbetert de professionele kwaliteit van elke medewerker van het pand . Door het eigendom leiden, nemen de massa’s deel, de Community Party Building Red Armband-vrijwilligers helpen ook om voor ‘thuisdeur’ te zorgen, het bewustzijn van de residenti?le regering in de woonwijk te verbeteren, de leidende rol van de partijbouw te spelen en de actieve rol te spelen deelname van bijbehorende punteneenheden. "Beveilig huisvesting onroerendgoedbeheer, om beschaafde levensstijl te pleiten, van ‘wil dat ik verander om te worden’ om ‘ik wil veranderen’, corrigeer alle soorten onbeschaafde gewoonten." De tekstvoorschriften, de beloningen en straf, het regenbui bestaande Shima Yayuan , Chuanheyuan wachtend op betaalbare behuizing, het winnen van de lof van hervestiging in goede kwaliteit.

Echter, na de individuele community is uitgebracht, is er nog steeds een groene ruimte binnengevallen, het land vol afval, de gemeenschap is stal, en het voertuig is chaos en andere zaken. Requirements management Onroerend goed in het nieuwe tijdperk.

In reactie op deze situatie, de bevoegde diensten van de Yuhua District hechten veel belang aan het oplossen van de "rush naar de haak" voor de bewoners, en strikt te kraken moeilijk om het beheer van betaalbare woningen op te lossen.

In augustus 2021, de Yuhua Chengtou Group reisde in het vorige veld, het verzamelen van de feedback van de mensen, en de lokale systeem moet worden "drukte op de ziekte". In het geval dat de behuizing gemeenschap niet heeft aangetoond dat een grens commissie, de wijk stad investeringsgroep is dapper genoeg om het initiatief te nemen, voeren het beheer en het toezicht op de verantwoordelijkheid van vastgoedbedrijven en betalen 8 van de Zhicheng City, Chuanheyuan, Natural Court. Property management fee gewaarborgd wonen gemeenschap, volledig ten uitvoer leggen begeleiding programma’s zoals "Yuhuacheng Groepstoezicht Sacrored Housing Community Property service Beoordeling System", en links straten, gemeenschappen, eigenaars, en vormen vier partijen toezicht en evalueert de vastgoedonderneming dienst op tijd. . Het assessment programma keurt kwalitatieve en kwantitatieve combinatie van de combinatie, en de maandelijkse kwantitatieve seizoen wordt genomen. De Jihua City Group wordt genomen door de Yuhua City Group, en de discipline inspectie en toezicht kamer, de gemeenschap en de industrie commissie deel te nemen, en selecteer de leidende mensen van andere maatschappelijke projecten. de test assessment, de score van de werkzaamheden in de weg. Als het jaarlijkse bedrag zal worden afgetrokken van het voorgaande jaar, zal het jaarlijkse bedrag in mindering worden gebracht, en de rectificatie observatie brief zal worden uitgegeven. Na een kwartier, als het nog niet-gekwalificeerde, het project woning servicecontract wordt vrijgegeven. Huur woning bedrijven om te dienen en te rapporteren op het gebied van het District Bouw en Huisvesting Bureau en de wijk zaak toezicht in de lijst van goederen dienstverlenende bedrijven. Tegelijkertijd, zullen alle gemeenschappen worden gekozen 1-2 uitstekende projecten, en de uitstekende eigenschap is geselecteerd. De jaarlijkse performance bedrag wordt uitgegeven, en het jaarlijkse bedrag wordt afgegeven normaliter verstrekt volgens het jaarlijkse bedrag. De jaarlijkse prestaties bedrag; een keer per jaar, is het goedkeurende in overeenstemming met het jaarlijkse bedrag, en geeft het jaarlijkse bedrag.

Bovendien zijn alle contracten van alle wettelijke projecten het beheer van onroerend goed dienst hebben aangedrongen op het principe van één jaar en het laatste jaar, heeft het afgelopen jaar niet de standaard bereikt, wordt de overeenkomst wordt opgeschort, en de inspectie van de evaluatieperiode kan zijn vernieuwd, anders wordt het beheer van onroerend goed zal niet meer uit te voeren property management vernieuwen werk van servicecontracten. Kleine accommodatie, de grote mensen levensonderhoud.

Met het oog op verdere bevordering van de uitvoering van de, zullen we het bewustzijn van de "beoordelingssysteem" te verbeteren en de Yuhua Chengguan Groep heeft de straten, gemeenschappen en vastgoedondernemingen om de georganiseerde "Rainflower Area aan de behuizing gemeenschap van goederen dienst assessment systeem te beschermen" deelnemen aan de mobilisatie trainingsmethode en maatregelen om de "beoordelingssysteem" propaganda en de uitvoering ervan te bevorderen;. bezitsdienst ondernemingen ten volle gebruik maken van elektronische schermen, promotionele columns, banners, WeChat en andere publiciteit en communicatie-instrumenten om de belangrijke bepalingen van de "assessment System" uit te breiden , aan huishoudens doen, eigenaars Verdere verbetering van het inzicht in het beheer van onroerend goed management.

In reactie op de bewoners reactionaire gemeenschap property management kantoor service management, de stijl van werken is niet goed, de Yuhua Chengtou Group beschouwt de grootste verantwoordelijkheid en het toezicht op de verantwoordelijkheid van de partij stijl en schone regering, de uitbreiding van de tentakels van de affaire huisvesting in het rechtsgebied de Gemeenschap Party Branch de promotie is uitgebreid van de strikte behandeling van de partij bij de diepte-ontwikkeling, het bevorderen van de transformatie van slecht werk stijl, verbetert de service level, en gezamenlijk deel te nemen aan het beheer van de landelijke gemeenschap, en bouwt de wind en de -gas op basis van kwaliteit bestuur, daadwerkelijke verbetering van de tevredenheid van de bewoners in de gemeenschap, en construct heerlijke verse, schoon en netjes, ordelijk, mooie omgeving, een leefomgeving van harmonieuze en beschaafd.

Polymerisatie, het merk, de bescherming van het beheer van onroerend goed is nauw verwant aan het dagelijks leven, de uitvoering van de nieuwe regelgeving, kan de gemeenschap property management meer gestandaardiseerd, moet ik ook actief bevorderen van de bewoners, laat iedereen het weten! "De heer Zhao , zei, na een lange termijn verbetering Green gezondheid, faciliteiten, veiligheidsonderzoek, de openbare veiligheid patrouille en andere kwaliteit eigenschap service, gemeenschap kleurkwaliteit in slechts een paar maanden "dubbele verbetering". "Assessment System" maakt niet alleen de bewoners inzicht in de rechten en moeten worden verplicht, maar ook om een duidelijke tekst van het huis decoratie, parkeerbeheer, openbare ruimten, anti-overtredingen, douane management, enz. Te maken, kan het gebied betaalbare woningen te verbeteren community management normalisatie, standaardisatie levels zorgen voor een operationele basis.

Het is het vermelden waard dat "de beoordelingssysteem" ook heeft ontwikkeld, een beheer op lange termijn werk scoreblad voor de sloop en herhuisvesting huis gemeenschap, die "schaal stempel" geeft voor het hele district omvat het beheer van de hervestiging huisvesting gemeenschappen.

Mevrouw Huang, mevrouw Huang, is van mening dat, hoewel eigendom diensten zijn verbeterd, bewoners actief deelnemen aan zelfbestuur zelfbestuur zelfbestuur, effectief meer dan 300 "rim" problemen rond gelijkaardige parkeerplaats management, gang, huis lekkage op te lossen, enzovoort. Het is goed gebouwd, het management is niet goed is, zal de betaalbare woningen ook een "stedelijk gebied aan de hoogbouw" te worden. De verwachting is dat de woonwijk continu verbeterd hardware faciliteiten na de bestaande renovatie transformatie, en het onderhoud mechanisme van de standaard commerci?le dienst wordt doorlopend beheerd. "Behoud van huisvesting property management is gewoon ‘professionele + autonome’, is deze modus als ‘摆擂’, in motiveren geavanceerde, ook in ‘zweep vertragen vee’, zodat het vastgoedbedrijf changes ‘Sitting et al.’ Beter dan het vangen "binnen en buiten en het herstellen van de massa’s hoop, niet alleen het" gezicht "van de borstel, maar ook het verbeteren van de ‘Mizi’ van Huimin.

Feng Xiaojie gezegd.

Tegenwoordig is de betaalbare woningen gemeenschap van de regendicht gebied nieuwe vitaliteit verjongd, en werd een nieuw startpunt voor de bewoners een mooi leven.

Zoals de provinciale partij-opbouw koppeling voor de provinciale partij commissie, partij bouw leads van de stad het vastgoedbeheer demonstratie gebied, en de partij bouw van leads het beheer van onroerend goed als een doorbraak punt, versterkt de indeling begeleiding van het onroerend goed gemeenschap, het boerenland en de zelf-geleverde gemeenschap. De relevante functionele afdelingen actief actief actief, in de bouw van het mechanisme, het werk promotie, en het probleem doorbraak, de algehele verbetering van het beheer van onroerend goed werkniveau wordt bevorderd.

(Quanxing) (Editor: Tang Li Wei, Luo Shuai) Sharing meer mensen laten zien client downloads.