[Korea "People’s Congress" serie interviews] Koreaanse Congres Leden Anminitin: Han Zhong twee landen dienen partnerschappen te ontwikkelen

  Op 30 mei 2020, de 21e Congres van Zuid-Korea officieel gelanceerd.

De People’s Daily NIC gepland en lanceerde de "Korea’s 21e Congres" -reeks van interview programma’s, luisteren naar hun elegante denken, bruisende ambitie, en het idee van het bevorderen van vriendschappelijke betrekkingen tussen China en Zuid-Korea. De achtste bezocht gasten waren uniteous met de Democratische Democraten van de Democratische Partij.

  Reporter: Mr Wong, Geachte, Hello! Dank u voor aanvaarding van het interview van de People’s Network. Aminitin MR: Hallo, ik ben Aminitin, Zuid-Korea’s Congress. Mijn politieke partij is de huidige Democratische Partij van de regerende partij.

Toen ik nog jong was, begon ik om te dienen als een lid van het Congres, en ik was een fiveth jaar, dus ik ben op dit moment de jongste "Vijf leden". blij om te zien hoe iedereen.

  Reporter: U rekenen op de volledige steun van de twee verkiezingen van de verkiezingen van de verkiezingen van de Keizer van de provincie Gyeonggi, opnieuw verkozen tot de 21e Congres.

Sinds 2004, het is een vijf-jarige lid van het Congres. Wat vind je het wilt vertrouwen en de ondersteuning van uw U? De heer SO, de heer Tie: Wushan bouw in een stad. Mijn kiesdistrict is een kleine stad, omringd door multinationale bedrijven zoals Samsung, LG, Modern, Hissido. Deze multinationale ondernemingen transformeren tot high-tech industrie?n in de huidige AI tijdperk en vereist de vierde industri?le revolutionaire gerelateerde talenten. Daarom, als een van de internationalisering steden, mijn selectie van Uyan City is het cultiveren van de uitstekende AI talenten nodig, laat ze naar die multinationale ondernemingen, waardoor verbetering van het regionaal concurrentievermogen. Dit is de droom ben ik hard aan het werk.

  Reporter: U bent nu dienst doet als een gemeenschappelijke voorzitter van de gemeenschappelijke democratische "Nieuwe Kroon". Tot nu toe, welke resultaten heeft Zuid-Korea hebben bereikt in reactie op de epidemie? Wat voor soort samenwerking vind je van China en Zuid-Korea moeten uitvoeren wat voor soort samenwerking moet in de "post-epidemie tijdperk" worden uitgevoerd? De heer SO Aminitin: Zuid-Korea heeft de erkenning van de wereld verkregen in deze epidemie preventie proces. Dit is het resultaat van de regering en het volk mensen Zhi Chengcheng en gezamenlijke inspanningen. Ik denk dat de Koreaanse preventie-epidemie heeft met succes een heleboel redenen geprofiteerd, maar twee zijn de fundamentele redenen die niet beschikbaar zijn in andere landen. Ten eerste, Zuid-Korea opleidingsniveau is de belangrijkste in de wereld. In de crisis van de epidemie crisis moeten de nationale duidelijk duidelijk zijn hoe de overheid de crisis zal overwinnen. Daarom is op lange termijn hoog opleidingsniveau zijn de belangrijkste redenen voor het succes van mijn land anti-ziekte.

De tweede reden is dat de helft van Korea, dat wil zeggen, mannetje mensen zijn militaire dienst gediend.

In een noodsituatie, kunt u samen te werken voor een gemeenschappelijk doel, zijn ze getraind in dergelijke vaardigheden.

Ik denk dat dit het voordeel dat er geen ander land.

Dus ik denk dat het onderwijs en de Koreaanse mannen knoppen zijn een belangrijke factor in het succes van de Koreaanse epidemicastation.

China heeft ook succes geboekt in preventie-epidemie.

Ik hoop om een succesvolle zaak tussen Han Zhong twee landen op te bouwen om succesvol zaken te delen en van elkaar te leren.

Ik hoop dat ik een systeem dat maakt de twee landen om te leren van elkaar om elkaars immudience ontwikkelen, die elkaar kunnen helpen op te bouwen. Ik denk dat in de bescherming van het nationale leven en de gezondheid, Zuid-Korea en China met elkaar samenwerken, de beste manier om de vriendschappelijke betrekkingen tussen de nieuwe kroon epidemie te verbeteren. Reporter: Aan het begin van dit jaar, toen China wordt geconfronteerd met nieuwe kampioenschappen in China, Zuid-Korea biedt veel hulp. Na dat, heeft Zuid-Korea de epidemie ingevoerd en China een helpende hand onmiddellijk bereikt. Uw uitzicht van de twee landen zijn zo onderling nuttig: Ik denk dat in vergelijking met het niveau van de overheid, de twee landen hebben nauw samenwerkend geweest en verenigd.

Het merendeel van de machines in het masker fabrieken die ik ken zijn uit China.

Voor China, het is heel goed om de machine te verkopen. Het is ook heel goed om de machine te kopen om te kopen voor Zuid-Korea.

Als er geen dergelijke machine in China, wordt geschat dat Zuid-Korea is nog steeds niet in staat om het tekort aan maskers overwinnen.

De twee landen hebben natuurlijk gevormde samenwerkingsmechanismen in overeenstemming met de markt orde en sluiten vraag en aanbod relatie.

Maar ik hoop dat in de toekomst van de nieuwe kroon epidemie, de twee regeringen kan ook een onderlinge samenwerking ruimte voor nationale leven gezondheid vast te stellen. Dit zal Hanzhong relaties meer harmonieus. Reporter: Twee jaar later zal inluiden van de 30ste verjaardag van China en Zuid-Korea. De twee landen hebben de gezamenlijke ontwikkeling bereikt door uitwisselingen tussen beurzen. Wat moet u denken aan China en Zuid-Korea relaties in de toekomst? De heer SO in Aminiti: Han Zhong twee landen gebouwd over 1992. De relaties tussen de Koreaanse en China zijn zeer dicht sinds de oudheid. Net als voorheen, hebben we altijd al de buren in de toekomst.

In de toekomst moet Zuid-Korea partnerschappen te ontwikkelen. Ik denk dat dit de juiste keuze voor de twee landen en twee landen.

  Reporter: Dank u voor het accepteren van ons interview.

Tot slot, vertel Chinese netizens. Aminitin Lid: De hele wereld wordt nu geconfronteerd met problemen als gevolg van de nieuwe kroon epidemie. Hoe moeilijker, hoe meer je nodig hebt om de banden en de samenwerking tussen China en Zuid-Korea, de onderdanen van de twee landen te handhaven, en vraag de media vrienden om hulp, zal de Koreaanse Congres ook een groot voorstander van.

bedankt iedereen. Reporter: Dank je wel! .