[Health Intelligence Agency] Hoe kleine baby huilt, hoe is het?

  [Inleiding tot de kolom] "Het onderwerp dat u geeft, om de autoriteitendexpert van de drie ziekenhuizen te beantwoorden" – "Health Intelligence Agency" is een groot merk voor de gezondheidswetenschap, dat is uitgezonden door Guangming.com, opgericht in juni 2016, heeft de Land De gezondheidsstatiff krijgt de "gezonde China" innovatiekolomprijs en werd uitgenodigd om lid te worden van het National Health and Separation Committee, "China Medical Self-media Alliance", Peking Traditionele Chinese Geneeskunde Stereo Communicatie Alliance Merk kolom.

  [Cothe Guest] Yang Huiqi Capital Medical University, Beijing Chaoyang Hospital, Beijing Chaoyang Hospital, studeerde af aan de Universiteit van Gerongen, Nederland.

Ik heb de Australische arts gewonnen om zich te registreren in Australi?. Op dit moment is het Comité voor de plaatsvervangend Midden-Partij van de Chinese Medical Association en de Buddominale Chirurgiebranche. Hij heeft een Natural Science Foundation uitgevoerd van de National Natural Science Foundation of China, publiceerde 6 artikelen in SCI.

De diagnose en behandeling van verschillende buikwand heeft een schat aan klinische ervaring opgebouwd, met name het waardering gekraakt sputum en een minimaal invasieve behandeling van abdominale wandhernia. (Editor: Wang Zhuo) [Editor: Wang Zhuo].